Wat kunnen wij voor u betekenen?

Installatie

Ventilatietechniek Noord is in eerste instantie installateur van ventilatiesystemen. Hierbij werken wij met vele verschillende opdrachtgevers samen om tot het gewenste binnenklimaat te komen.
Of u nou installateur bent met een flinke ventilatie klus, gebouweigenaar met enkele aanpassingen in uw bestaande installatie, of als u een compleet ventilatiesysteem aan ons wilt uitbesteden, bij Ventilatietechniek Noord bent u aan het juiste adres.

Eigen productie

Door onze eigen productielocatie in Zuidbroek kunnen wij snel schakelen van idee tot uitvoering. Eén van de redenen dat u voor Ventilatietechniek Noord zou kunnen kiezen is, dat ons bedrijf uitermate geschikt is om kanaalstukken op maat te maken. U kunt hierbij denken aan passtukken voor bijvoorbeeld de verbinding tussen een nieuwe luchtbehandelingskast en uw bestaande ventilatiekanalen.


Engineering

Op onze eigen engineeringsafdeling kunt u terecht met al uw vraagstukken op ventilatiegebied. Heeft u een eenvoudige of een zeer uitdagende luchtkwesties, door de flexibiliteit en korte lijnen binnen het bedrijf kunnen wij snel tot een maatwerkoplossing met u komen. Uiteraard staan uw geluidseisen en uw wensen met betrekking tot luchtdichtheid hierbij centraal.

Onderhoud

Om uw installatie goed en gezond te laten functioneren is onderhoud hiervan van groot belang. Hoe vaak wordt de installatie, die u van frisse lucht dient te voorzien, niet “vergeten”. Daarnaast verhoogd een frisse werk-/leeromgeving voor betere prestatie van de betreffende personen.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
Beneluxweg 33
(Industrieterrein De Gouden Driehoek)
9636 HV Zuidbroek

T. +31(0)598 - 37 26 17
E. info@vtnoord.nl
    admin@vtnoord.nl

KVK 58393439
BTW NL.8530.19848.B01
Bank NL29RABO0116473835

©Ventilatietechniek Noord 2014 disclaimer