Ventilatieoplossingen van Ventilatietechniek Noord

Ronde luchtkanalen en hulpstukken

Ventilatietechniek Noord B.V. levert ronde luchtkanalen en hulpstukken conform LUKA norm A.3.00. De kanalen worden vervaardigd van sendzimir verzinkt plaatstaal in de kwaliteit DX51 DZ 275 MAC. Als specialist in luchttechniek heeft Ventilatietechniek Noord een grote voorraad van waaruit zij u kan beleveren. Door deze opslag zijn wij in staat u snel te voorzien van de benodig de luchtkanalen en hulpstukken.

Bochten worden standaard uitgevoerd met een straal gemeten over het hart van de bocht gelijk aan de diameter. Bochten t/m diameter ø 200 mm worden in geperste uitvoering geleverd >ø 200 mm in gesegmenteerde uitvoering. De ronde hulpstukken en instelkleppen zijn leverbaar met en zonder rubber “Safe” afdichting. Deze verbindingen worden vastgezet door middel van zelfborende parkers en worden afgewerkt met zelfvulkaniserende koudkrimpband. Zo wordt de vereiste luchtdichtheid volgens LUKA norm M.1.00 gegarandeerd.

Rechthoekige luchtkanalen en hulpstukken

Ventilatietechniek Noord B.V. fabriceert rechthoekige luchtkanalen en vormstukken conform LUKA norm A.1.00. Voor het vervaardigen van verzinkte luchtkanalen wordt plaatstaal toegepast in de kwaliteit DX51 DZ275 MAC. De toegepaste plaatdikte is afhankel ijk van de grootste kanaalzijde e.e.a. conform LUKA norm A.1.02.

De dwarsverbindingen worden gemaakt met behulp van voorgevormde profielen type DW20, DW30 of DW40. De profielen worden met behulp van doordrukkingen aan het kanalenwerk bevestigd. De verbindingen worden met behulp van DW clips gekoppeld. Tussen de dwarsverbinding wordt ten behoeve van de luchtdichtheid een afdichtband met gesloten celstructuur aangebracht. Alle vier de hoeken worden voorzien van verzinkte bouten en moeren.

Complete ventilatiesystemen

Daarnaast kunnen wij u, met onze productie en eventuele montage, ontzorgen op het complete gebied van ventilatietechniek. Met onze eigen engineering-, productie- en montageafdeling kunt u met alle ventilatievragen bij ons terecht en wij zorgen voor een passende oplossing.

Vanzelfsprekend zijn onze montagevoorschriften conform LUKA norm L.1.00. De monteurs van Ventilatietechniek Noord B.V. zijn LUKA gecertificeerd. Voorschriften voor veiligheid, gezondheid, milieu en de Arbowet zijn voor montagewerkzaamheden vastgelegd in het VCA-certificaat.

Luchtkanalen op maat

Eén van onze specialismen is het inmeten en produceren van passtukken in de luchttechniek. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe luchtbehandelingskast die moet worden aangesloten op bestaand kanalenwerk? U kunt bij ons terecht. Wij komen deze passtukken zelf inmeten en door de flexibele instelling van het bedrijf kunnen wij deze kanaalstukken snel fabriceren. Bij ons hoeft u geen weken te wachten op een plekje in ons productieschema, maar wij vinden graag met u een passende oplossing.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
Beneluxweg 33
(Industrieterrein De Gouden Driehoek)
9636 HV Zuidbroek

T. +31(0)598 - 37 26 17
E. info@vtnoord.nl
    admin@vtnoord.nl

KVK 58393439
BTW NL.8530.19848.B01
Bank NL29RABO0116473835

©Ventilatietechniek Noord 2014 disclaimer